Izvor: RTS, 19.Jun.2023, 14:43

Богдановић о финалу АБА лиге: Само нек заврше што пре

Кошаркаш Атланта хокса Богдан Богдановић је у разговору за Танјуг навео да жели да се финале АБА лиге између Партизана и Црвене звезде заврши што пре.
У току је финална серија АБА лиге између Црвене звезде и Партизана. Богдановићев бивши клуб Партизан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << води 2:1 у серији.
Богдан је по повратку у Србију присуствовао на неколико утакмица црно-белих у плеј-офу АБА лиге, а на отварању свог кампа "ББ" је истакао да би највише желео да се та серија што пре заврши.
"Црно-бели" имају предност од 2:1 у серији.У току је финална серија АБА лиге између Црвене звезде и Партизана. "Црно-бели" имају предност од 2:1 у серији.
"Волео бих да заврше то што пре. Навијам за Партизан. То је једино што могу да кажем", рекао је репрезентативац Србије за Танјуг.
И ову финалну серију "вечитих ривала" обележиле су немиле сцене. Играчу Црвене звезде Немањи Недовићу су навијачи Партизана вређали супругу, док су кошаркаши црно-белих на првом дуелу у улози гостију гађани са трибина. Звезда је после меча изашла са саопштењем о том инциденту.
Богдан Богдановић се у разговору за РТС говорио о Николи Јокићу и репрезентацији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.