Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 09:26

Одбојкашице Србије победиле Хрватску у Лиги нација

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је у Бразилији селекцију Хрватске 3:1, по сетовима 25:16, 25:11, 23:25 и 25:17 последњем мечу друге недеље Лиге нација.
Србија је другу седмицу у Лиги нација завршила са три победе, против Јапана, Тајланда и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Хрватске, и једним поразом од домаћина турнира, Бразила.

Након краће паузе, изабранице селектора Сантарелија очекује и трећа недеља Лиге нација од 27. јуна до другог јула у Савону где ће одмерити снаге са Кином, Немачком, Доминиканском Републиком и Бугарском.
Меч између Србије и Хрватске трајао је 87 минута, а српске одбојкашице се након победе налазе на деветом месту са 10 бодова.
Најефикаснија у селекцији Србије била је Сара Лозо са 25 поена, док је Ана Бјелица додала 21. У пораженом тиму најбоље су биле Мартина Самадан и Луција Млинар са по 11 поена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.