Izvor: RTS, 10.Jun.2023, 10:28

Џими Батлер: Не сумњамо у повратак и освајање титуле

Кошаркаш Мајами хита Џими Батлер након пораза свог тима од Денвера 108:95 у четвртој утакмици НБА финала изјавио је да не сумња у повратак и победу свог тима.
Џими Батлер је завршио четврти меч са 25 поена, седам скокова и седам асистенција. Лидер Мајамија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << истиче да екипа верује у повратак.
"Идемо утакмицу по утакмицу. Сада смо у ситуацији да морамо да победимо у свакој утакмици, што и јесмо у стању. Није немогуће. Морамо да то остваримо и узмемо титулу", исткакао је Батлер. 
Само једна екипа је успела да се врати из дефицита 3-1 и то су били Кливленд кавалирси у финалу против Голден стејт вориорса 2016. године.
Батлерва порука екипи јесте да нема другог избора осим борбе.
"Нема сумње, не одустајемо, настављамо са борбом. Почиње од сутра. Урадићемо оно што смо обећали од почетка, да победимо. Морамо, нема другог избора. Онда играмо без разлога. Сви то знамо", рекао је Батлер.
Пети меч, можда и последњи у НБА финалу игра се у нићи између понедељка и уторка.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.