Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 23:25

Џордан открио зашто се са Јокићем љуби три пута на српски начин

Саиграч Николе Јокића Деандре Џордан појаснио је како је настала рутина њих двојице да се љубе три пута у образ у складу са српским обичајима.
Резервни центар Денвера је навео да је тај поздрав видео прво између Јокића и Марјановића, те да га је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Џокер" упознао са тим српским обичајем.
"То је српски поздрав. Не знам да ли за сусрет или растанак. Никола је то покренуо. Видео сам га да то ради са Бобаном Марјановићем у Хјустону. Објаснио ми је да је то тако код њих. Прво смо 'давали петака', па је онда он мене одједном повукао и од тада нам је постало рутина после победа: Рекао ми је да није важно од ког образа се креће, битно да је три пута", рекао је Џордан.
Надамо се да ће се опет тако поздравити и после другог дуела Денвера и Мајамија у финалу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.