Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 10:12

Несвакидашња фудбалска "бомба" са пола терена

Фудбалери Атлетико Минеира савладали су Крузеиро минималним резултатом са 1:0 у мечу деветог кола бразилског шампионата, а Несвакидашњим поготком победу им је обезбедио ветеран Хулк.
Бразилац Гиванилдо Вијеира де Соуза, познатији као Хулк, постигао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је погодак прецизним и јаким шутом којим је затресао мрежу голмана Рафаела Кабрала са чак око 40 метара од гола.
Одмах по завршетку меча друштвене мреже су преплавили снимци и коментари Хулковог поготка.
Левоноги нападач Атлетико Минеира је постигао пети погодак у сезони, а многи га сматрају највећим шутером бразилског фудбала.

Хулк, 36-годишњи ветеран, за собом има дугу и успешну каријеру у којој је играо за Зенит и Порто, одиграо је и 50 утакмица за репрезентацију а у сезони 2010/11. био је најбољи стрелац лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.