Izvor: RTS, 03.Jun.2023, 19:31

ОФК Београд прославио улазак у Прву лигу, БСК није дошао на Карабурму

Фудбалери ОФК Београда прославили су повратак у Прву лигу Србије, пошто се екипа БСК-а из Борче није појавила на Омладинском стадиону на Карабурми на утакмици 30. кола Српске лиге.
Судије су констатовале наведено стање и прогласиле победу од 3:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за домаћина, која им је донела титулу и пласман у виши ранг.
После меча саопштењем се огласио ФС Београда, у коме се наводи да, с обзиром на то да екипа БСК није дошла на утакмицу, комесар за такмичење у понедељак ће затражити писано изјашњењео разлозима недоласка, а након тога у најкраћем могућем року донети одлуку у складу са пропозицијама.
На крају саопштења из ФСБ су навели једну "занимљиву реченицу" у којој се каже да пехар који је данас примила екипа ОФК Београда није пехар намењен прваку Српске лиге Београд, нити је уручен од стране званичних лица ФС Београда, јер исти не може бити уручен пре одлуке комесара за такмичење Српске лиге Београд.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.