Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 19:38

Вечна младост Ђиђија Буфона, непролазна фудбалска страст

Видео снимак на коме Ђанлуиђи Буфон прославља постигнут погодак Парме против Венеције у 38. колу Серије Б великом брзином се проширио на друштвеним мрежама због страсти коју је четрдесетпетогодишњи голман исказао том приликом.
Голман Ђанлуиђи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Буфон активан је у 45. години, а тренутно наступа за Парму са којом има прилике да се пласира у највиши ранг италијанског фудбала - Серију А.

Видео запис нервозног Буфона у моментима када се његов саиграч Франко Васкез спремао да изведе пенал против Венеције брзо се проширио на друштвнеим мрежама.
Након постигнутог гола, Буфон је исказао непролазнз фудбалску страст.
У последњој утакмици сезоне у Серији Б против Венеције, Парма је изборила победу, 2:1, те је заузела четврто место које води у полуфинале плеј-офа другог по рангу такмичења у Италији.
Наредни противник Парме биће победник између Каљарија и Венеције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.