Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 13:05

ФСС: Колубари одузето девет бодова због намештања, Младост ГАТ и Спартак новчано санкционисани

Фудбалски савезСрбије због намештаљки казнио Колубару одузимањем девет бодова, Спартак и Младост ГАТ кажњени новчано са по три милиона динара
Колубара је била десета на табели плеј-офа СЛС са 38 бодова. Одузимањем девет бодова Колубара се налази >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на последњем месту са 29 бодова, док новосадска Младост има 30. Ова два клуба ће без обзира на резултате у последњем колу плеј-аута играти наредне сезоне у Првој лиги Србије, пошто Радник и Јавор имају по 34 поена.
"На данас одржаној  седници Дисциплинске комисије одлучивало се о пријавама од стране надлежних органа УЕФА против Колубаре Лазаревац, Спартака из Суботице, Младости из Новог Сада и РФК Нови Сад, клубова који су својим чињењем или нечињењем угрозили и повредили интегритет фудбалских утакмица и такмичења Супер и Прве лиге", наводи се у саопштењу после седнице Дисциплинске комисије ФСС.
У саопштењу се наводи да су казне уследиле због утакмица Младост - Колубара, Колубара - Спартак и РФК Нови Сад - Раднички НБ. Дисциплинска комисија ФСС је Колубари одузела девет бодова, док су Спартак и Младост кажњени са по три милиона динара.
"За утакмицу  РФК Нови Сад - Раднички НБ обуставља се поступак због недостатка доказа", наводи се у саопштењу ФСС.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.