Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 06:23

Тројке какве само Јокић даје

Никола Јокић поново је у одлучујућим тренуцима меча преко Ентонија Дејвиса и Леброна Џејмса погађао тројке из окрета са кораком уназад које су коментатори у Сједињеним Државама назвали "Sombor shufle" и сада важи за његов упечатљиви потез.
Јокић је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у победи Денвера над Лејкерсима 113:111 остварио нови трипл-дабл и имао прегршт потеза за телевизијске шпице, али су два најупечатљивија поново његове тројке из окрета са кораком уназад.
Прву овакву тројку убацио је преко Леброна Џејмса и Остина Ривса по истеку напада у другој четвртини у тренутку у ком су Нагетси губили 10 поена.
У неизвесној последњој четвртини коју су екипе играле поен за поен, репрезентативац Србије при резултату 107:104 за Нагетсе убацио је тројку на нешто мање од три минута до краја која је Нагетсима вратила шест поена предности.
Напад је поново био при истеку, Лејкерси су одиграли добру тимску одбрану, а Јокић је леђима окренут шест метара био удаљен од коша.
Узео је лопту извукао се иза линије за три поена и "измислио" поене када су највише били потребни.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.