Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 11:40

Лучано Спалети напушта Наполи

Тренер фудбалера Наполија Лучано Спалети изјавио је након утакмице са Интером да је ствар око његовог одласка из клуба из Напуља решена, преносе италијански медији. Упркос освојеном Скудету који у Напуљ долази после 33 године, Спалети неће остати у граду подно Везува. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Већ дуже времена постоје неслагања и тtензија између шефа стручног штаба и председника Аурелија де Лаурентиса, а Спалети је у изјавама наговестио да ће отићи из клуба по истеку уговора.

"Ствар је решена, не предомишљаш се сваког дана. Ово је ситуација која се 'кува' већ неко време. Када радиш од јутра до вечери неке ствари ти сазру у уму, јер мораш стално да приређујеш овај спектакл. Ако си уверен да не можеш да пружиш све што људи заслужују, време је да размислиш. Када размислиш, стигнеш до закључка и држиш се тога. То није нешто што ниоткуда падне с неба", истакао је Спалети.
Италијански медији наводе да постоји више кандидата за клуб италијанског тима, као што су Антонијо Конте, Рафа Бенитез, Тијаго Мота, Винченцо Италијано и Ђан Пјер Гасперини.
Не наводи се да ли ће и у ком ће клубу Спалети (64) наставити каријеру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.