Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 13:20

Роналдо: Судије су оштетиле Ваљадолид, ове грешке могу да промене целу сезону

Већински власник шпанског фудбалског прволигаша Ваљадолида и некадашњи бразилски репрезентативац Роналдо саопштио је да је огорчен суђењем на мечу 34. кола Ла Лиге против екипе Севиље, преносе шпански медији.
Ваљадолид је јуче поражен на свом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терену од екипе Севиље 3:0. Међутим, главни судија утакмице Мигуел Анхел Ортиз Аријас поништио је гол фудбалерима Ваљадолида у финишу првог полувремена при резултату 0:0. Главни судија је тврдио да је свирао крај првог полувремена пре него што је лопта затресла мрежу Севиље.

"Недопустиво је оно што се догодило на нашем стадиону. До сада смо ћутали покушавајући службеним путем, састанцима и петицијама да оправдамо незадовољство избегавајући јавно експонирање. Али доста је више. Ово је професионални фудбал и тражимо објашњења. Овакве грешке могу да промене целу сезону", написао је Роналдо на друштвеним мрежама.
Ваљадолид се тренутно налази на 17. месту на табели са 35 бодова.
"Нека једна ствар буде јасна. Борићемо се против свега и свих, јер ми смо Ваљадолид. Наш тим, наши навијачи и наш град дали су све и нико нам то неће одузети", истакао је Роналдо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.