Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 09:47

Кошаркаши Звезде гостују код екипе Задра

Кошаркаши Црвене звезде гостују код екипе Задра од 17 часова у другом мечу плеј-офа Аба лиге. Ток дуела из часа у час можете пратити на нашем порталу.
Црвена звезда води 1:0 у серији јер је у првом мечу који је одигран у Београду убедљиво тријумфовала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << над Задром 100:73. Екипа Душка Ивановића има прилику да победом у Задру уђе у полуфинале где је чека Будућност.
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да ће његови кошаркаши у утакмицу са Задром ући као да је укупан резултат 0:0 у серији.
"Очекује нас добра екипа, која игра добру кошарку, нема притисак, има најкориснијег играча лиге - Лука Божић, и игра пред својом публиком. Желимо победу и максимално озбиљно морамо да приступимо овој утакмици да одиграмо чврсто и добро. Kрећемо у ову утакмицу као да је 0-0 у серији" изјавио је Душко Ивановић.
Задар је у првом мечу које су ове две екипе играле од почетка сезоне тријумфовао након трилер завршнице 98:96. Остала два пута Звезда је изашла као победник убедљивим резултатима.
Победник ове серије играће против екипе Будућности која је у недељу 7. маја надокнадила 19 поена заостатка и успела да савлада Мегу 82:80. Подгоричани су се тако са 2:0 пласирали у полуфинале регионалне лиге.
Ток меча између Задра и Звезде који се од 17 часова игра у Дворани "Крешимир Ћосић" можете из часа у час пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.