Izvor: RTS, 05.Maj.2023, 21:53

Трећа "мајсотрица" у плеј-офу Евролиге, Фенербахче изборио пети меч

Кошаркаши Фенербахчеа победили су Олимпијакос 73:69 и изједначили плеј-оф серију Евролиге на 2-2. Одлучујући пети меч играће се у Пиреју.
Изузетно изједначен меч одлучен је у последњим минутима. Тајлер Дорси и Дејшон Пјер су погодили тројке које су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << подигле домаћина на 73:66, а времена за преокрет Олимпијакоса је било премало. Шакил Мекисиц им је одговорио са прецизним шутевима за три, међутим за преостало 32 секунде нису могли да изборе бар продужетеак.
Пјер са 17 и Дорси са 16 поена су се највише истакли код Фенера, Најџел Хејс је убацио 12 поена. Марко Гудурић је завршио са четири поена и четири скока.
Код Олимпијакоса је најрасположенији био Шакил Мекисик са 20 поена. Ајзеа Кенан и Мустафа Фал су постигли по 12 поена.
Једино је дуел Барселоне и Жачгириса решен у три меча, преостала три учесника фајнал-фора биће познати после "мајсторица".  
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.