Izvor: RTS, 05.Maj.2023, 21:18

Партизан не игра КЛС ни ове године, проблем закаснела пријава

Кошаркаши Партизана ни ове године неће играти завршницу Кошаркашке лиге Србије, пошто клупска администрација није на време пријавила играче за лиценцирање, преноси Спортски журнал.
 Клубови су од КЛС добили обавештење да је рок за лиценцирање >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играча за Суперлигу 24. април, а "црно-бели" су састав послали у суботу 29. априла, због чега нису добили дозволу да учествују у завршници Суперлиге Србије.
Такмичарски органи Кошаркашког савеза Србије су почетком маја  констатовали да је документација валидна и проследили је КЛС-у, као и све претходне које су клубови доставили. Суперлига је почела без Партизана и Црвене звезде. 
Борац, Мега и ФМП су се укрстили са пет најбољих из КЛС у првој фази такмичења, након чега два најбоља тима очекује пласман у полуфинале.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.