Izvor: RTS, 05.Maj.2023, 17:16

Леклер: Остварили смо одличне резултате у Бакуу

Возач Ферарија Шарл Леклер изјавио је да је задовољан напретком италијанског тима после трке у Азербејџану, објавила је Формула 1 на званичном Твитер профилу.
Поред пол позиције и за спринт и за трку у Бакуу Леклер није успео да тријумфује, пошто >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је Серхио Перес у Ред Булу био први и током суботњег спринта и током главне трке.
"Остварили смо одличне резултате у Бакуу. Први пут ове сезоне смо освојили пол позицију, то показује колико смо брзи, посебно у квалификацијама. Ипак, у исто време знамо и да имамо недостатака по питању темпа за трку.“
“На том пољу још морамо да напредујемо, Ред Бул је једноставно доминантан. Понекад је један тим знатно бољи од осталих, али ми радимо пуном паром како бисмо смањили заостатак. Ферари је конкурентан када је реч о резултатима у оквиру једног брзог круга, али је тешко парирати Ред Булу током целе трке", изјавио је Леклер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.