Izvor: RTS, 05.Maj.2023, 10:57

Никола Јокић: Сви имамо своје проблеме, треба причати са људима

На тренингу уочи трећег меча Денвер нагетса и Финикс санса, Никола Јокић говорио је о трагичном догађају који је у среду задесио Београд и Србију, а у ком су у пуцњави убијени ђаци у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару.
 Никола Јокић је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на тренингу пред меч са Финиксом изразио тугу због настрадалих у пуцњави на Врачару.
"Много ми је жао због све кроз шта породице страдалих пролазе. Влада мишљење да се у Србији то не догађа, био сам изненађен што се нешто овако десило. Људи, деца, сви имају своје проблеме. Морамо да водимо рачуна о свима. Ако неко није добро, питај га да ли је добро или не, можда може да буде од помоћи", рекао је Јокић.
Играч Далас меврикса Лука Дончић преко своје фондације објавио је да ће обезбедити сву потребну помоћ породицама трагично настрадалих.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.