Спортске игре младих: Све активности отказују се до даљег

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 16:20

Спортске игре младих: Све активности отказују се до даљег

Све активности Спортских игара младих (СИМ) у Србији, укључујући и церемонију свечаног отварања која је требало да се одржи 15. маја у Београду, отказане су до даљег. Фото: Градске инфо „Организациони одбор и цела породица Спортских игара младих (СИМ) упућују искрено саучешће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << породицама и пријатељима жртава трагичног догађаја у ОШ “Владислав Рибникар”. Саосећамо са болом који се надвио над Београдом, Србијом и целим регионом у нади да се оваква трагедија више никада нигде неће догодити“, наводи се у саопштењу.
Дунав осигурање Спортске игре младих обавештавају све учеснике игара, децу, родитеље, учитеље, тренере, наставнике, да у овом тешком тренутку за све нас нећемо организовати планиране активности до даљег, додају из СИМ.
„Обавештавамо јавност да се и церемонија Свечаног отварања 10. сезоне Дунав осигурање Спортских игара младих, која је планирана за 15. мај у Београду, такође отказује до даљег“.
Као организација која окупља децу и младе и чији су постулати фер-плеј, поштовање различитости, толеранција, дружење, са наших догађаја ћемо још гласније послати поруке против вршњачког насиља, истичу из СИМ.
„Позивамо јавност, пре свега децу и родитеље, да се придруже кампањи „Пружам руку, не подмећем ногу“ коју организујемо заједно са генералним спонзором Игара, компанијом Дунав осигурање. Кампања има за циљ да укаже на све облике вршњачког насиља, нарочито на спортским теренима. О свим даљим активностима благовремено ћемо све „Симовце“ обавештавати на сајту „igremladih.rs“,, као и на профилима Дунав осигурање Спортских игара младих на друштвеним мрежама“, закључује се у саопштењу.
Fudbaleri Vojvodine u pohodu na finale Kupa Srbije – današnja prepreka Radnički iz Niša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спортске игре младих: Све активности отказују се до даљег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.