Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 22:54

Матео: Далеко је повратак у Мадрид

Тренер Реала Ћус Матео је навео да је победа над Партизаном тек један корак до повратка у Мадрид.
Реал Мадрид је смањио заостатак на 2:1 у плеј-оф серији са Партизаном. Потребна им је још једна за изједначење и мајсторицу у Мадриду.
Шеф струке >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Реала Ћус Матео рекао је да је публика утицала на спор старт тима.
"На старту смо оклевали, нисмо били константи у одбрани посебно. Вероватно се то пре догађало и овај прелеп амбијент нас је натерао да правимо грешке, али смо се вратили. Наша снага је са Таваресом унутра. Нисмо могли Поарјеа да користимо због повреде на загревању. Хранили смо Тавареса у пик енд ролу и додавањима унутра. Играли смо добру одбрану, нарочито зону и вратили се. Важан шут Госа нам је дао предност у финишу, али је ово победа свих. Поносан сам  њих. Далеко је повратак у Мадрид, ово је један корак ка томе. Мораћемо још да се боримо. Биће тешко", изјавио је Матео у уводном излагању.
Зонска одбрана је нарочито омела црно-беле.
"Партизан је играо агресивно током целе утакмице, продирањем до коша. Одлучили смо да заштитимо неке опције који имају, да их натерамо да оклевају. Некад је ефекетно, некад не много. Јесте данас", истакао је Матео.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.