Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 20:50

Милојевић: Спајићев гол је награда за стрпљење и рад

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио да је меч са Чукаричким у 33. колу Суперлиге Србије обележио повратак Уроша Спајића.
Црвена звезда је на свом терену убедљиво савладала Чукарички 4:0 (2:0).
"Изузетно добра игра са много >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << успешних захтева на којима смо радили и за које смо тренирали, не само за данас, него за читав период. Кад се погледа, два гола у првом полувремену и много прилика, уз остављен добар утисак.“
“Такође, играли су фудбалери са мањом минутажом, тако да нисмо могли константно да држимо ритам, имали смо пад, али су вратили енергију и квалитет, те постигли још два поготка.“
“Уз то, дали смо простор Милуновићу и Спајићу да се врате, као и Митуљикићу и Лековићу да скупљају минуте. Успели смо да одиграмо добро и освежимо играче који ће нам требати за среду", рекао је Милојевић, преноси званични сајт Црвене звезде.
На терен се вратио после опоравка од повреде Урош Спајић, који се и уписао у стрелце у 90. минуту.
"Спајић је момак који ради поштено. Имао је дуг период опоравка, требала му је ментална снага, а гол је награда за рад који је уложио - вратило му се. Реч је о великом професионалцу и надам се да ће му ово бити само подстрек да настави овако на менталном плану и да игра све боље, јер знамо какав је фудбалер у питању, само треба паметно да га уведемо после повреде", додао је Милојевић.
Црвена звезда ће у среду од 18.30 сати у четвртфиналу Купа Србије играти са Напретком у Крушевцу.
"То је специфично такмичење, једна утакмица и свако сваког може да изненади, тако да нам треба добра игра и рецепт из првог полувремена против Напретка, али и данашња енергија, да би прошли", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.