Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 14:36

Боксерка Јовановићева у финалу Европског шампионата у Јеревану

Србија на прагу од европског злата у боксу! Омладинска репрезентативка Србије Драгана Јовановић пласирала се у финале шампионата Европе које се одржава у Јеревану у конкуренцији до 17 и 18 година.
У полуфиналу Јовановићева је савладала Словакињу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Бибиану Ловашеву у мечу који је изазвао овације публике у хали у Ташкенту и у коме је српска боксерка демонстрирала квалитет, храброст и сјајан бокс.

За златну медаљу Србији у конкуренцији до 54 кг Драгана, чланица БК "Сомбор" бориће се против боксерке из Русије Саре Полине.
Бронзану медаљу Србији је у Јерменији исковала Сања Митић, а нашу земљу на овом такмичењу представљали су: Сања Митић (50кг), Драгана Јовановић (54кг), Филип Џида (60кг), Владимир Бериша (63,5кг), Христофер Димитров (67кг), Никола Цветковић (71кг), Адам Крстовић (75кг), Марко Пижурица (80кг), превођени селектором Небојшом Чуровићем и тренерима Стојаном Кнежевићем и Николом Лазаревићем.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.