Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 20:37

Цедевита Олимпија савладала ФМП и повела у четвртфиналној серији

Кошаркаши Цедевита Олимпије савладали су у Љубљани екипу ФМП-а 87:77 у првој утакмици четвртфиналне серије плеј-офа регионалног такмичења.
Није ФМП одиграо толико лош меч у Љубљани, али је Цедевита Олимпија рано стекла предност и искусно одбила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << све налете београдске екипе - 87:77.
"Пантери" су добили прву четвртину 24:23, али је у другој деоници екипа Мирсада Алиловића одиграла одлично, решила је у своју корист 26:16 и стекла одлучујућу предност за коначан исход.
Успевали су момци Ненада Стефановића спорадично да се приближе ривалу, било је -3 у финишу треће деонице, али је тим из Љубљане одреаговао на прави начин и стигао до тријумфа.
Јоги Ферел са 20 и Ален Омић са 15 поена били су најбољи поједници у домаћем саставу, док је екипу ФМП-а предводио Мур са 18 поена, док је Изунду додао 12.
Цедевита Олимпија тако је повела 1:0 у четвртфиналној серији плеј-офа АБА лиге, а други сусрет на програму је 6. маја у Београду. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.