Почели радови на уређену платоа између спортске хале и базена на Сланој бари

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 12:30

Почели радови на уређену платоа између спортске хале и базена на Сланој бари

Почели радови на уређењу платоа испред СЦ „Слана бара“ на Сентанрејском путу. Фото: Градске инфо У циљу преуређења дотрајалог поплочања, уређује се плато Спортког центра „Слана бара“ које користи велики број спортиста и грађана.
Спортска хала располаже централним тереном, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на коме могу да се одржавају сви тренинзи, утакмице, такмичења и друге спортске активности за потребе рукометаша РК „Војводина“ и других спортиста.
Поред спортских догађаја, овај центра нуди велики број кулутурних манифестација и окупља све суграђане заинтересоване за културна дешавања, јединствене изложбе, као и фестивал „Театар на дар“.
Поред радова на поплочању, а на инцијијативу МЗ „Слана бара“, истовремено се одвијају радови постављања стубића као мере забране за непрописно паркирање на зеленим површинама код Дома здравља на Сланој бари.
Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почели радови на уређену платоа између спортске хале и базена на Сланој бари се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.