Izvor: RTS, 26.Apr.2023, 22:37

Олимпијакос убедљив против Фенербахчеа

Кошаркаши Олимпијакоса повели су 1:0 у плеј-оф серији Евролиге против Фенербахчеа после тријумфа 79:68 у Пиреју.
После изједначеног првог полувремена са честим променама вођства, Олимпијакос је преломио меч у совју корист у трећој деоници.
Пресудила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је индивидуална инсипрација Ајзее Кенана, који је погодио чак пет тројки у том периоду. Американац је био потпомогнут у нападу кошевима Александра Везенкова. Та четвртина завршила се 26:16 у корист домаћина.
Марко Гудурић је на старту последње деонице везао пет поена и асистирао Мотлију за кош-фаул, чиме су смањили заостатак. Међутим, ништа од преокрета.
Први стрелац на обе стране био је Александар Везенков са 19 поена. Ајзеа Кенан је сбих 18 поена постигао кроз тројке, тек један промашај у тој категорији и један шу за два.
Џонатан Мотли је био најефикаснији код Фенера са 15 поена, уз седам скокова. Марко Гудурић је уписао 12 поена, пет скокова и шест асистенција.
Треба додати да су гости ослабљени изостанком Скотија Вилбекина и Девина Букера. 
Наредни дуел игра се 28. априла у Пиреју. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.