Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 22:11

Милојевић: Срећан сам због титуле, али није крај сезоне

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић био је задовољан након победе и освојене 34. титуле. Честитао је управи, играчима и навијачима, и додао да сезона још није готова.
Црвена звезда је у првом колу плеј-офа надиграла ТСЦ са 4:1. Милојевић је истакао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да је екипа показала карактер и да је након примљеног гола до краја меча одиграла у високом ритму.   
“Осећам се као и увек кад победимо, али треба бити реалан и рећи да смо другопласирани тим победили са 4:1, те да смо показали карактер и кад смо несрећно примили гол, успели да се консолидујемо и 65, 70 минута играли у високом ритму и темпу“, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић.
"Што се тиче титуле, звездашка јавност, па и ја, који себе прво сматрам навијачем, је размажена, подразумева титуле, али она се не подразумева. Тако да, честитам управи, стручном штабу, играчима и наравно навијачима. Није лако остати "на прстима" током целе сезоне, потребна је мотивација, али срећан сам због титуле", изјавио је Милојевић.
За мене се овде не завршава сезона, имамо дерби, шест утакмица и одговорност је таква да у сваком мечу дамо максимум и идемо на победу, подвукао је Милојевић.
Звезда је поновила успех из 1977. године када је шест кола пре краја првенства успела да освоји титулу.
"Најбитније је да смо освојили, срећан бих био и да смо то учинили у последњем колу, а та статистика је прича за унуке, кад се оде у пензију. Нико од нас није свестан овог успеха, јер смо се сви навикли на титуле, али бићу свеснији кад узмем себи одмора. Сад је фокус на дербију, наравно, срећан сам због титуле, али није крај сезоне".
Дуел против Партизана, 170. вечити дерби, је већ у среду.
"Имамо утакмицу за четири дана, тако да треба да будемо фокусирани и да вечерас прославимо титулу у кругу породице, а онда ћемо, надам се, у среду имати више прилике да прославимо", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.