Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 19:34

Дуљај: Наду не губимо, морамо да видимо ко је достојан дреса Партизана

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да његов тим мора да се "сузбије" и покаже карактер против Чукаричког на Бановом брду.
Црно-бели у недељу од 18.30 сати гостују екипи Чукаричког у првом колу плеј-офа Суперлиге Србије.
"Није лако >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играти са истим ривалом две утакмице у четири дана. Чак и да смо добили веома је тешко припремити екипу за оно што нас очекује. Улог је велики, али не бих се жалио. Морамо да се сузбијемо, да видимо ко је достојан дреса Партизана, да видимо и да ли сам ја достојан да представљам клуб. Нема више изговора, те лоша атмосфера, ово, оно... Све може да се деси у животу, али нико не може да ти одузме да се бориш на терену", истакао је Дуљај.
Осврнуо се на питање да ли Партизан може до другог места на табели.
"Најлакше је побећи, али морате да верујете у оно што радите. Уколико изгубите наду, све је џабе. Улог је огроман, неколико милиона људи воли и поштује Партизан и знам да је то притисак, али то је Партизан", изјавио је тренер црно-белих.
Додаје да је свакодневно у комуникацији са челницима клуба.
"Редовно се чујем са спортским директором, причамо, анализирамо. Рекао сам оно што мислим и оно што осећају играчи. Не предајем се и ако је проблем у мени могу веома лако да га реше, али нећу бежати. Радим свој посао поштено и од срца. Да ли је то довољно? Показује се да можда није, међутим докле год постоји шанса не предајем се. Циљеве нисам ја поставио већ их Партизан поставља. Не можемо да будемо први, огромна је разлика. Можемо да останемо без Европе, али и да будемо други", истакао је Дуљај.
Стратег Партизана осврнуо се на одлуку дисциплинске комисије ФСС да казни црно-беле са затварањем стадиона за публику.
"Због кога се игра ако не због навијача? Волео бих да стадион буде пун и нека скандира ко шта хоће. Чак и против мене. Волим да видим људе на стадиону. Без њих је мртва атмосфера и изгледа жалосно. На долазак навијача утиче и како ми играмо јер само добром игром можете привући навијаче. Биће ми жао уколико се дерби буде играо без публике", закључио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.