Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 09:02

Немања Петрић неће више играти за одбојкашку репрезентацију Србије

Српски одбојкаш Немања Петрић објавио је на друштвеним мрежама да је окончао репрезентативну каријеру.
"Сан, мотивација, одговорност, борба, поштовање, успех, понос, част… Све су то речи и емоције, које ме вежу за овај мени свети дрес и грб Србије. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Свака прича има свој почетак и крај, па тако и ова моја репрезентативна. Била ми је велика част драга моја Србијо, а твој дрес ће остати моја највећа награда. Хвала ти Србијо", написао је између осталог 35-годишњи Петрић на Инстаграму.

Петрић је од 2007. године и дебија за репрезентацију одиграо 136 утакмица, учествовао на шест европских шампионата, три светска и у чак 10 издања Светске лиге/Лиге нација.
Као капитен је предводио репрезентацију до освајања европског злата 2019. а учествовао је и у освајању европских бронзи 2013. и 2017, као и у освајању сребрне медаље у Светској лиги 2015.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.