Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 08:54

Звезда против ТСЦ-а за шесту узастопну титулу, Партизан опет на Бановом брду

Фудбалери Црвене звезде данас у првом колу плеј-офа Суперлиге дочекују ТСЦ од 18. часова, Војводина ће одмерити снаге са Новим Пазараом, а у борби за опстанак огледаће се Напредак и Спартак из Суботице.
Фудбалерима Црвене звезде само бод биће довољан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да званично освоје шесту узастопну, а укупно 34. шампионску титулу, али ће покушати да то прославе победом на свом терену.
У другом данашњем мечу првог кола плеј-офа у Новом Саду од 16 сати снаге ће одмерити Војводина и Нови Пазар.
У Крушевцу снаге ће од 14 часова одмерити екипе Напретка и Спартака из Суботице у борби за опстанак у лиги. Дан касније фудбалери Јавора ће од 16.30 часова у Ивањици играти са Радником из Сурдулице.
Партизан ће поново гостовати Чукаричком на Бановом брду у недељу од 18.30 и покушати да победом "ухвати последњи воз" у борби за друго место и пласман у квалификације за Лигу шампиона.
На отварању завршног дела сезоне фудбалери Вождовца јуче су славили на "Крову" са 2:1 против Радничког 1923 на првом мечу овосезонског плеј-офа Суперлиге Србије.
Суперлига, 31. коло - плеј-оф:
Петак
Вождовац - Раднички Крагујевац  2:1
Субота
 
16:00 Војводина - Нови Пазар 
18:00 Црвена звезда - ТСЦ 
Недеља
18:30 Чукарички - Партизан 
Табела Суперлиге Србије - плеј-оф:
 
Црвена звезда 82
ТСЦ 62
Чукарички 62 
Партизан 57
Војводина 54
Нови Пазар 51
Вождовац 42
Раднички 1923 37

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.