Izvor: RTS, 11.Apr.2023, 11:02

Напети Јувентус - свађа Алегрија и Паредеса на тренингу

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри посвађао се са аргентинским фудбалером Леандром Паредесом на тренингу торинског клуба.
Према извештајима италијанских медија Јувентусов тренинг пратило је око 300 верних навијача клуба током којег су тренер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тима Масимилијано Алегри и фудбалер Леандро Паредес ушли у расправу. 

Жустра полемика натављена је на путу ка свлачионици, али и унутар просторија стадиона. 
Паредес је наводно љут на тренера Алегрија због мале минутаже у Јувентусу. Аргентинац је стигао прошле године у тим из Торина направивши трансфер позајмицу из Пари Сен Жермена. Алегри је пак тражио веће залагање и допринос тиму на тренингу од Паредеса. 
За "стару даму" везни фудбалер је у Серији А одиграо 18 утакмица од чега је на пет мечева био у првој постави, а просечно је до сада бележио 35 минута по мечу.
Јувентусу ова сезона не иде према плановима са почетка, јер су елиминисани из Лиге шампиона још у групној фази, а као трећепласирани тим наставили су са играма у Лиги Европе, где из очекује дуел против Спортинга у четвртфиналу.
Почетком године торинском клубу је Федерални апелациони суд Италије одузео 15 бодова због фалсификовања финансијских извештаја.

Новинарски инсајдер Фабрицио Романо наводи да ће Леандро Паредес на крају сезоне напустити Јувентус, те да ће се вратити у ПСЖ будући да клаузула о куповини неће бити активирана.
Тим из Торина налази се на седмом месту у Серији А и до краја првенства очекује их грчевита борба за пласманом који би их одвео у неком од европских такмичења.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.