Izvor: RTS, 04.Apr.2023, 23:35

Фрајбург елиминисао Бајерн у четвртфиналу Купа Немачке

Фудбалери Бајерна елиминисани су у четвртфиналу Купа Немачке пошто су код куће поражени 1:2 од Фрајбурга, прошлогодишњег финалисте.
Томас Тухел је у суботу дебитовао на клупи Бајерна победом над директним ривалом у трци за титулу Борусијом из >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Дортмунда (4:2), али је само четири дана касније доживео "хладан туш".
Бајерн је одлично отворио меч против Фрајбурга, повео је голом дефанзивца Упамекана у 19. минуту, и ништа тад није наговештавало да ће Баварци окончати ућешће у најмасовнијем такмичењу.
Гости из Фрајбурга се међутим нису уплашили гиганта из Минхена и успели су да изједначе већ у 27. минуту преко Хофлера.
Нападао је Бајерн до краја меча свим силама, али није нашао пут до гола и победе. Казна за промашаје стигла је домаће у петом минуту надокнаде, кад је Мусијала скривио пенал несмотреним играњем руком, а сигуран је са беле тачке био Холер.
Фрајбург је тако други полуфиналиста Купа Немачке, пре њега се међу четири најбоље екипе пласирао Ајнтрахт који је код куће головима Коло Муанија у првом полувремену рутински победио Унион Берлин 2:0.
У среду се играју преостала два четвртфинална меча, Нирнберг - Штутгарт и Лајпциг - Борусија Дортмунд.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.