Izvor: RTS, 04.Apr.2023, 10:41

Мундо депортиво: Зинедин Зидан преузима Пари Сен Жермен на крају сезоне

Француски фудбалски тренер Зинедин Зидан преузеће на крају сезоне Пари Сен Жермен, преноси "Мундо депортиво".
Шпански медији преносе да ће тренер ПСЖ-а Кристоф Галтије на крају сезоне да добије отказ, а његово место ће преузети Зидан.
"Постоје >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << два клуба које су опције за Зидана. Колико год то било изненађујуће, један је Реал. Зидан има одличан однос са председником Реала Флорентином Перезом. Други клуб који је заинтересован за Зидана је ПСЖ. Зидан је прошлог лета већ преговарао са ПСЖ-ом", пренео је Мундо депортиво.
Шпански медији наводе да постоје веће шансе да познати француски тренер преузме ПСЖ него да се врати у Реал. Такође подсећа се да је Зидан очекивао да после Светског првенства у Катару постане селектор Француске, али је Дидије Дешан продужио уговор са националним савезом.
Мундо депортиво наводи да би евентуални долазак Зидана у ПСЖ довео до бројних промена у тиму шампиона Француске, а његов први потез би био трансфер бразилског фудбалера Нејмара у неки други клуб.
Зидан (50) је био тренер Реала од 2016. до 2018. и од 2019. до 2021. године, а са мадридским клубом освојио је 11 трофеја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.