Izvor: RTS, 27.Mar.2023, 21:10

Обрадовић пред Барселону: Памет и енергија као против Олимпијакоса

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је "црно-белима" против Барселоне потребна памет и енергија на нивоу утакмице против Олимпијакоса.
 Кошаркаши Партизана у уторак од 20:30 часова дочекују екипу Барселоне у утакмици 31. кола >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Евролиге.
"Знамо их, већ смо играли против Барселоне и знамо који квалитет имају. То је екипа направљена да оде на 'фајнал фор' и вероватно да проба да освоји Евролигу. Играју тимски, играју изузетно чврсту одбрану. Они су тим која је лидер Евролиге по проценту успешности у шуту за три поена тако да су то неке основне ствари. Пробали смо на њихову игру да реагујемо сада на тренингу и видећемо како ће то сутра да изгледа. Потребна нам је памет и енергија на нивоу утакмице против Олимпијакоса", изјавио је Обрадовић за клупски сајт.
Крило Партизана Јоанис Папапетру истиче да је најбитније да његова екипа буде енергетски спремна.
"Урадили смо неке тактичке ствари на тренингу да би се припремили за сутрашњи меч. Најважније је да се регенеришемо, испред нас је још 24 сатра до утакмице и да будемо енергетски спремни. То је најважније. Знамо да ће наши навијачи бити овде уз нас и ми морамо да и због њих покажемо енергију", закључио је Папапетру.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.