Izvor: RTS, 26.Mar.2023, 20:49

Реперезентација Србије одрадила тренинг у Подгорици

Репрезентација Србије је након слетања у Црну Гору и дочека који им је био приређен одрадила тренинг пред утакмицу квалификација за Европско првенство која се игра у понедељак од 20:45.
Након слетања на аеродром у Подгорици и дочека који им је приредио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << велики број деце, репрезентативци Србије одрадили су тренинг пред меч који их очекује у понедељак.
Селектор Црне Горе Миодраг Радуловић изјавио је да његова екипа након победе над Бугарском у гостима поново иде на три бода.
"Сутра играмо за три бода. Ова екипа сазрева из утакмице у утакмицу и мислим да је добила такмичарске одлике, то је оно што нам је фалило и недостајало", рекао је селектор Црне Горе.
На стадиону се очекује више од 11 хиљада људи, а Фудбалски савез Црне Горе позвао је навијаче да навијају фер и коректно.
Бројни играчи ове две екипе су саиграчи у клубовима, а већина црногорских фудбалераје у једном делу своје каријере играла у неком од српских клубова. 
"Не гледам да ли ми је неко од породице на терену или није, за мене је то само противник. На све начине ћу покушати да зауставим тај њихов потенцијал који имају у нападу, да покушамо да не примимо гол, што нам је главни циљ. Уз квалитет који имамо сматрам да можемо да угрозимо Србију", изјавио је Стефан Савић.
Александар Митровић на конференцији за медије рекао је да Србија поштује ривала, али да увек иде на победу. Селектор националног тима Драган Стојковић Пикси каже да су "орлови" у Црну Гору дошли да се надигравају, и да међу играчима влада велика жеља за победом.
Утакмица између Црне Горе и Србије у понедељак се игра у Подгорици од 20:45.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.