Izvor: RTS, 16.Apr.2024, 18:38

Обручи у НБА лиги могу да одахну - Блејк Грифин завршио каријеру

Амерички кошаркаш Блејк Грифин саопштио је путем свог Инстаграм профила да је завршио професионалну каријеру.
Грифин је у објави навео да је захвалан на свим добрим стварима које су му се десиле током каријере, као што су победе и награде, али >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и на оним не тако лепим моментима из којих је извукао многе лекције.

"Кошарка ми је пружила много тога у животу и заиста не бих ништа мењао. За крај бих, као и сви, желео да кажем да сам узбуђен пред почетак следећег поглавља. Шалим се, то би било то", нашалио се Грифин који се захвалио и својој породици на подршци.
Некадашњи студент Оклахоме изабран је као први пик 2009. године од стране Лос Анђелес клиперса где је провео девет година, након чега је наступао за Детроит, Бруклин и Бостон.
Након истека уговора са Селтиксима претходне године није имао клуб.
Током каријере је шест пута био изабран у ол-стар састав, освојио је награду за новајлију године, а освојио је и такмичење у закуцавању 2011. године.

Препознатљив је био пре свега по атрактивним закуцавањима од којих су многа постала култна и незаобилазни део компилација о најбољим закуцавањима у историји.
Током каријере бележио је 19 поена и осам скокова по мечу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.