Izvor: RTS, 13.Mar.2024, 17:49

Раднички убедљиво надиграо Железничар у Крагујевцу

Фудбалери Радничког победили су у Крагујевцу екипу Железничара резултатом 3:0 (0:0) у пром данашњем мечу 25. кола Суперлиге Србије. Крагујевчани су оправдали улогу фаворита и наставили победничку серију којом ојачавају четврту позицију на табели.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Голове за Раднички постигли су Милутин Видосављевић у 68, Сали Вижђи у 78. и Лука Зорић у 90. минуту.

Екипа из Крагујевца је победом против Железничара стигла до седмог узастопног тријумфа у Суперлиги Србије. Раднички се тренутно налази на четвртом месту на табели СЛС са 41. бодом. Железничар је на претпоследњој, 15. позицији са 22 бода.
Раднички ће у наредном, 26. колу гостовати Црвеној звезди, док ће Железничар на свом терену дочекати Јавор.
Фудбалери Партизана ће данас од 16.55 часова на свом терену дочекати Напредак, док ће Раднички у Нишу од 19 сати играти са Црвеном звездом.
У уторак је одиграно пет мечева 25. кола СЛС, а постигнути су следећи резултати: ТСЦ - Младост 4:1, Чукарички - Спартак 2:2, Нови Пазар - Вождовац 2:2, Јавор - Радник 2:1 и ИМТ - Војводина 1:3.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.