Izvor: RTS, 13.Mar.2024, 17:27

Сферопулос пред Макаби: Паметно у нападу, а у одбрани све шта треба

Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је изјавио пред дуел 29. кола Евролиге са Макабијем да се ради о нападачки доброј екипи.
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у четвртак у "Штарк арени" од 19.00 екипу Макабија у 29. колу Евролиге.
"Играмо против >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << снажног тима, који може да игра у сјајном офанзивном ритму. Знамо да морамо да будемо добри у дефанзиви. Имају доста играча који могу да нам направе проблем и зато морамо да будемо генерално добри на свакој позицији, индивидуално и као тим, да зауставимо њихову нападачку игру. Морамо да будемо паметни у нападу, да будемо спремни да урадимо шта треба у одбрани", рекао је Сферопулос.
Кошаркаши Црвене звезде Треј Томпкинс, Милош Теодосић и Никола Топић због повреда неће бити у тиму за меч са Макабијем.
"Још тренирају, неће играти сутра. Ништа се није променило од последње утакмице", навео је Сферопулос.
Он је позвао навијаче да подрже кошаркаше Црвене звезде.
"Морамо све време да будемо концентрисани, да читамо њихову игру и играмо на прави начин. Очекујем помоћ навијача. Знамо да нисмо у доброј позицији на табели, али свака утакмица у Евролиги је важна. Желимо да нас навијачи подрже за следећи меч", истакао је тренер Црвене звезде.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.