Izvor: RTS, 13.Mar.2024, 11:56

Сарија мења помоћник - Ђовани Мартушијело нови тренер Лација

Италијански стручњак Ђовани Мартушијело именован је за новог тренера Лација, саопштио је клуб из Рима.
Ђовани Мартушијело (52) је на месту тренера Лација наследио Мауриција Сарија који је поднео оставку после серије лоших резултата.
Клуб >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Рима је у понедељак на свом терену поражен од Удинезеа (1:2) у мечу 28. кола Серије А. Везао је четири пораза у свим такмичењима, а претходне недеље је елиминисан у осмини финала Лиге шампиона од Бајерна.
Лацио се тренутно налази на деветом месту на табели Серије А са 40 освојених бодова и тешко ће изборити пласман у неко од европских такмичења.
Само је у Купу Италије у игри за освајање пехара, стигао је до полуфинала у којем ће играти против Јувентуса. 
Мартушијело је са челницима Лација потписао уговор до краја сезоне. Некадашњи фудбалер је у досадашњој тренерској каријери самостално водио само Емполи у сезони 2016/17. Радио је потом као помоћник у стручном штабу Интера и Јувентуса, а у тој улози је у Лацију од 2021. године.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.