Izvor: RTS, 11.Mar.2024, 12:49

Мићићу злато и трофеј за најбољег рвача на турниру у Софији

Српски рвач у слободном стилу Стеван Мићић освојио је златну медаљу на изузетно јаком турниру у Софији "Дан Колов – Никола Петров".
На међународном турниру учествовало је 187 рвача из 20 земаља, а о доминацији Мићића у категорији до 61 кг најбоље сведочи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << податак да је такмичење завршио укупним односом бодова 32-6.

На путу до златне медаље Мићић је у главном граду Бугарске у четвртфиналу савладао Иранца Абаса Јасина, бронзаног са Азијског шампионата, са 10:6, да би у полуфиналу био бољи од Бугарина Стилиана Илиева техничким тушем.
У борби за прво место истим резултатом победио је Украјинца Јарослава Курског.
После маестралних борби, Мићић је апсолутно заслужено проглашен и за ннајбољег такмичара на турниру.
Успешне су биле и наше рвачице, с обзиром на то да су Фани Нађ у категорији до 72 кг и Маша Перовић у категорији до 65 кг освојиле друго место.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.