Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 11:30

Калулу након дербија: Сами против свих, настављамо да гледамо у трофеј, а не оне који су иза нас

Фудбалер Партизана Алдо Калулу, стрелац у 172. вечитом дербију против Црвене звезде, каже да су њему и саиграчима навијачи потребни на свакој утакмици до краја првенства јер су "сами против свих" у походу на пехар.
Фудбалери Црвене звезде и Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одиграли су нерешено 2:2 у утакмици 24. кола Суперлиге, а стрелац другог гола за црно-беле био је Алдо Калулу.
Дан након дербија, Калулу каже за сајт Партизана да су црно-бели били добри и да су брзо реаговали и изједначили након примљеног гола.
"У другом полувремену покушали смо да нападнемо и то смо и успели. Ипак, после црвеног картона, било је много теже, али дали смо срце и све од себе за Партизанов дрес. Отишли смо са нерешеним резултатом, имамо бод предности и морамо да останемо фокусирани на оно што је пред нама", рекао је Калулу.
Бивши фудбалер Лиона и Базела наглашава да је било тешко бранити се у финишу меча са играчем мање. 
"Сигурно да је много теже бранити се са 10 играча него са 11, али мислим да смо били добри. Наравно, било је много центаршутева, много прилика за ривала, али, на крају, резултат је 2:2 и ми смо задовољни", напоменуо је Калулу.
"Навијачи потребни више него икада" Калулу је одушевљен подршком "гробара" и нада се да ће прекинути бојкот и поново долазити и на стадион у Хумској улици.
"Драго ми је да сам их видео у толиком броју. Потребни су нам јер смо сами против свих. Надам се да ће доћи и на утакмице код куће. Морам да поновим, потребни су нам више него икада", истиче Калулу.
Крилни нападач Партизана верује у освајање титуле првака Србије. 
"Настављамо да идемо напред, гледамо у трофеј, а не оне који су иза нас", истакао је Калулу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.