Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 07:08

Ђоковић: Лепо је вратити се победом у тениски рај

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је након победе над Александром Вукићем у првом колу мастерса у Индијан Велсу да је лепо вратити се у тениски рај, нарочито тријумфом.
Новак Ђоковић се пласирао у треће коло турнира у Индијан Велса након >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победе над Аустралијанцем Александром Вукићем од 2:1, по сетовима 6:2, 5:7 и 6:3.
Ђоковић је одиграо први меч на престижном турниру после 2019. године. 
"Лепо је вратити се после пет година, то је јако дуг период за професионалног тенисера. Овај турнир зову тениским рајем и стварно јесте тако", рекао је Ђоковић након победе.
Истакао је да се у Индијан Велсу сви јако лепо осећају...
"Од играча, тренера, љубитеља тениса, навијача, људи који долазе да подрже овај турнир. Феноменалан турнир, сваке године све је боље. Ових дана на тренинзима биле су пуне трибине. Много страсти и неке охрабрујуће покретачке енергије сам осећао и заиста ми је драго што сам успео да се вратим и започнем турнир победом", рекао је Ђоковић.
Одао је признање младом Аустралијанцу на сјајној игри, посебно у другом и на почетку трећег сета.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.