Izvor: RTS, 05.Mar.2024, 20:15

Анчелоти: Волим посао у Реалу али он доноси више патње него среће

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио да посао у шпанском клубу доноси више патње него среће. Италијан се у клуб из Мадрида вратио 2021. године, након што је део екипе био од 2013. до 2015. године.
Прослављени тренер Реал Мадрида говорио је о својој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << богатој каријери, како се осећа на свом послу и како је то водити један од највећих фудбалских клубова на свету.

"Волим свој посао, посебно сад у Реал Мадриду. Мислим да је ово најбоље место. Али овај посао доноси више патње него среће јер постоје многе потешкоће са којима се морате носити. Упркос победама, и даље има људи који нису срећни, увек ће се наћи играч који је разочаран што не игра или тако нешто. Све то утиче на вас. Можете делити радост, али не можете делити патњу. Добро ми иде, али то је више патња него срећа", изјавио је Анчелоти за "Марку".
Славни Италијан је у досадашној каријери тренирао тачно 10 клубова, а једно време је био помоћник у рерпрезентацији Италије.
Реал Мадрид је једини клуб који је водио два пута. До сада је поред Мадриђана тренирао Ређину, Парму, Јувентус, Милан, Челси, ПСЖ, Бајерн, Наполи и Евертон.
Предвођен Анчелотијем Реал Мадрид је тренутно први на табели Ла лиге са 66. бодова, док у Лиги шампиона има предност од једног гола пред реванш меч са екипом Лајпцига.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.