Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 23:39

Новак главна звезда у "граду анђела" - покрај Ђоковића су Јокић, Дивац, Ђуричко,...

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић је на свом Инстаграм профилу објавио неколико фотографија са меча Лос Анђелес лејкерса и Денвер нагетса у "Крипто ком" арени. Захвалио се својим пријатељима који су му улепшали вече међу којима су aс Нагетса Никола Јокић, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бивши кошаркашки асови Владе Дивац, Марко Јарић и Саша Вујачић, као и глумац Никола Ђуричко.
Новак Ђоковић се враћа на терен после дуже паузе на турниру у Индијан Велсу. Вредно тренира у Лос Анђелесу, а слободно поподне је искористио да погледа меч Лос Анђелес лејкерса и Денвер нагетса. Из првог реда је присуствовао рекордној партији Леброна Џејмса и МВП издању Николе Јокића у победи Нагетса.
Виралан је постао снимак срдачног поздрава Ђоковића и Јокића после меча, док им је друштво правио и бивши играч Лејкерса Владе Дивац. Новак је искористио прилику да се дружи и фотографише са другим великим именима, којима је једнака, ако не и већа част што су се они сликали са њим.
У сплету фотографија из бившег "Стејплс центра" су и оне групне на којима су Дивац, Марко Јарић, Никола Јокић, бивши словеначки кошаркаш Саша Вујачић, глумац Никола Ђуричко и кошаркаши Денвер нагетса.
Турнир у Индијан Велсу почиње 6. марта.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.