Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 23:16

Партизан јачи за Јарамаза и Нанелија у Милану

Тренер Партизана Жељко Обрадовић објавио је после победе над Цедевита Олимпијом у 21. колу АБА лиге да ће одсутни Огњен Јарамаз и Џејмс Нанели бити спремни за евролигашки меч против Олимпије Милано.
Партизан је славио 110:102 у "Штарк арени" над Цедевита >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Олимпијом, издвојивши се на трећој позицији. 
"Прво полувреме било је прилично добро, нападачки, са изузетним протоком лопте, а онда смо у другом ушли у проблем против тима који је био нападчки расположен. Важна победа, идемо даље", рекао је Обрадовић.
Обрадовић је открио и да би тројица повређених играча (Јарамаз, Нанели, Вукчевић) требало да буду спремни за гостовање Олимпији из Милана у Евролиги.
"Јарамаз нема ништа озбиљно. Препорука је била до одмори два-три дана. Такође и Нанели се осећа много боље. Он је вукао повреду рамена још од финалне утакмице у Купу. И Тристан има мали проблем са коленом, али надам се да ћу у уторак имати свих 15 играча на тренингу. Било би лепо", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.