Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 15:00

Натхо: Све утакмице пре дербија веома тешке, спремни смо за Звезду

Фубалер Партизана Бибарс Натхо изјавио је да су играчи црно-белих спремни за предстојећи дерби меч са Црвеном звездом, који ће бити одигран наредне суботе у оквиру 24. кола Суперлиге Србије.
Фудбалери Партизана победили су у 23. колу Суперлиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Србије екипу Железничар из Панчева 3:1. Два гола за црно-беле постигао је Натхо, а једном се у стрелце уписао Самед Баждар.

Натхо је недавно продужио уговор са Партизаном до јуна 2025. године.
"Све утакмице пре дербија су веома тешке, знам то већ пет година и о томе стално говорим. У мислима већ почињете да мислите о тој утакмици, изгубите концентрацију на пар секунди и онда настану проблеми. Због тога је било важно да почнемо веома јако од самог старта. После првог гола, пали смо на пар минута, али на крају је ипак био добар перформанс и сада смо спремни за дерби", изјавио је Натхо.
Први голман Партизана Александар Јовановић пропустио је меч са екипом из Панчева због картона, а на голу црно-белих био је Милош Крунић.
"Тешко је да први пут наступате за Партизан, посебно на позицији голмана, јер је огроман притисак, а свесни сте да не смете да направите грешку. Наравно, Аца је први голман и изврстан је, али је важно кад имате и другог голмана, као и играче на клупи које можете да ротирате", додао је Натхо.
Утакмици између Партизана и Железничара присуствовало је више од 7.000 навијача.
"Надам се да ће их на следећој утакмици код куће бити више од 7.000. Они су наша снага и енергија, потребни су нам увек. Хвала за 7.000 навијача на трибинама и желимо их још више", рекао је Натхо.
Подршку фудбалерима пружили су и кошаркаши Партизана.
"На крају су сви ту за Партизан. То је све један клуб, једно име. Покушавамо да будемо једна велика породица. Рекао сам им у свлачионици да би требало да долазе чешће, јер нам доносе срећу, посебно мени. Почећу да им плаћам да долазе на више утакмица. Добро је за све нас - уживали смо", закључио је Натхо.
Партизан се тренутно налази на првом месту на табели Суперлиге Србије са 59 бодова, док је Црвена звезда друга са 58.
Црно-бели ће у наредном колу гостовати Црвеној звезди. Утакмица између вечитих ривала биће одиграна у суботу од 17.оо на стадиону "Рајко Митић".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.