Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 12:55

Гол и асистенција Дејана Јовељића у победи ЛА Галаксија против Сан Хозеа

Фудбалери Лос Анђелес Галаксија победили су у гостима екипу Сан Хозеа резултатом 3:1 у мечу МЛС лиге. Највећи допринос победи дао је српски интернационалац Дејан Јовељић.
Голове за екипу из Лос Анђелеса постигли су Џозеф Пентсил у 18, српски фудбалер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Дејан Јовељић у 43. и Рики Пуиг у 48. минуту. Јовељић је асистирао Пуигу за трећи гол Галаксија. Српски фудбалер је замењен у 63. минуту.

Једини гол за Сан Хозе дао је Престон Џад у 70. минуту.
ЛА Галакси је други на табели Западне конференције МЛС лиге са четири бода, док је Сан Хозе последњи са два пораза.
Екипа из Лос Анђелеса гостоваће у наредном колу Нешвилу, док ће Сан Хозе дочекати Ванкувер.
Фудбалери Сент Луиса победили су на свом терену Њујорк Сити 2:0. Српски фудбалер Јован Мијатовић играо је од 80. минута за екипу из Њујорка. Голове за Сент Луис постигли су Селио Помпеу у 35. и Самјуелу Адениран у 72. минуту.
Сент Луис има четири бода и налази се на трећем месту Западне конференције МЛС лиге, док је Њујорк Сити последњи на Истоку са два пораза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.