Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 12:30

Ђоковић: Јокић је један од најбољих спортиста у историји Србије

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да је кошаркаш Денвера Никола Јокић један од најбољих спортиста у историји Србије.
Ђоковић је са трибина пратио меч између Лос Анђелес лејкерса и Денвера, који је завршен победом Нагетса резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 124:114.

"Он је велики. Он је један од најбољих спортиста које имамо у историји српског спорта. Оно што он ради у последње три године је невероватно, не само за српску кошарку, већ и за европску кошарку. Играти у најјачој кошаркашкој лиги света… Он је невероватан, волим га, волим га као особу", рекао је Ђоковић у разговору са америчким новинаром Виком Ломбардијем.
Ђоковић се после давање изјаве срдачно поздравио са Јокићем.
Српски тенисер се у Лос Анђелесу припрема за Мастерс у Индијан Велсу, који почиње шестог марта.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.