Izvor: RTS, 03.Mar.2024, 11:42

Алекс де Минор освојио АТП турнир у Акупулку

Аустралијски тенисер Алекс де Минор освојио је АТП турнир у мексичком Акапулку, пошто је јутрос у финалу победио Норвежанина Каспера Руда са 2:0 (6:4, 6:4). Де Минору, који је тренутно девети тенисер света, требало је сат и 57 минута игре да савлада Руда који је 11. на АТП >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << листи.
Ово је био други међусобни дуел аустралијског и норвешког тенисера, а други тријумф Де Минора, који је одбранио титулу на турниру у Акапулку.

Аустралијанац је тријумфом у Акапулку стигао до осме титуле у каријери, а прве у овој сезони. Руд је остао на 10 освојених АТП трофеја.
"Била је то невероватна недеља. Мислим да сам данас одиграо свој најбољи меч на турниру. Изузетно сам задовољан због тога", рекао је, између осталог, Де Минор по завршетку меча.
АТП турнир у Акапулку се играо за наградни фонд од 2.206.080 долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.