Izvor: RTS, 02.Mar.2024, 00:25

Сферопулос након пораза у Минхену: Били смо у игри до последњег момента

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после вечерашњег пораза од Бајерна у мечу 27. кола Евролиге да је домаћин заслужено победио, али и да је његова екипа могла да уради нешто више.
Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у Минхену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од Бајерна резултатом 74:66 у утакмици 27. кола Евролиге и сасвим извесно, мада још увек не и математички, остали без пласмана у плеј-оф или плеј-ин.
Тренер Звезде Јанис Сферопулос рекао је после утакмице да је домаћин заслужено победио.
"Мислим да само данас добро започели утакмицу. У нападу и одбрани смо имали добар проток лопте. Били смо врло концентрисани на оно што смо планирали. Бајерн је затегао одбрану у последњим минутима прве четвртине. Вратили су се, нисмо успели то да контролишемо. Од тог момента су они контролисали утакмицу, али смо били у игри до последњег момента", рекао је грчки стручњак на конференцији за новинаре.
Истакао је да је задовољан што је екипа у финишу меча показала карактер.
"Важно је да смо се вратили са минус 11 до минус два. Имали смо отворене шутеве за три поена, зицере, контранападе. Мислим да је Бајерн заслужио да победи, али смо и ми могли нешто више. Одбрана је била мање-више добра, али нисам срећан како смо играли у нападу, мучили смо се у неким периодима игре. Наша продуктивност није била довољно добра вечерас и морамо да се поправимо у том сегменту игре", закључио је Сферопулос.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.