Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 20:06

Милојевић: Увек је следећа утакмица најбитнија

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред меч против ТСЦ-а да не размишља о "вечитом дербију'', јер му је увек најбитнија прва следећа утакмица.
Звезда у суботу од 16 часова игра меч 23. кола Суперлиге Србије против ТСЦ-а у Бачкој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Тополи.
"Сви који ме познају знају да ми је увек најбитнија прва следећа утакмица. Против ТСЦ-а ћемо изаћи у што јачем могућем саставу, не обазирем се на картоне", рекао је Милојевић, а преноси клупски сајт.
Три жута картона имају: Гелор Канга, Осман Букари и Срђан Мијаиловић и прети им суспензија за дерби ако "пожуте" сутра у Тополи. Говорио је стратег црвено-белих о квалитетима сутрашњег ривала.
"Снага ТСЦ-а је баш у колективу. Имају доста играча од којих прети опасност, а сигурно да је Вулић један од њих. Поседују доста талентованих, добрих играча, који су кроз континуирани рад у претходном периоду са господином Лазетићем дошли до нивоа игре који је јако добар, а то показују и резултати. Не можемо да кажемо да је ТСЦ екипа која зависи само од једног играча", додао је Милојевић.
Похвално је говорио шеф стручног штаба нашег тима о Шерифу Ендиају.
"Не радимо индивидуално. Радимо по програму све оно што треба да радимо са свим играчима. Драго ми је да је Ендиај играч који је добро радио од припрема. Вредан је и труди се, као и сви остали играчи. Увек колектив избаци појединца. Имамо доста фудбалера који су каснили и нису прошли припреме, нису се интегрисали у систем, нису ни на завидном нивоу физичке припреме. Нажалост на свему томе морамо да радимо у ходу. Надам се да ће и они веома брзо бити сто посто спремни", изјавио је Милојевић.
После повреде Александар Катаи се вратио тренинзима и ставио на располагање стручном штабу црвено-белих за предстојећи дуел.
"Катаи ће путовати са екипом на меч против екипе ТСЦ. Тренирао је током целе недеље са тимом и конкурисаће за састав". Милојевић истиче да је задовољан игром изабраника, али додао и да има простора за напредак. "Никад у потпуности нисам задовољан, увек сматрам да екипа може боље. Реакције су позитивне, одушевљен сам залагањем, приступом и односом на тренинзима. Полако слажемо коцкице тима", рекао је стратег црвено-белих.
Офанзивац ТСЦ-а Милош Пантовић је дебитовао за први тим Црвене звезде као омладинац за време Милојевићевог првог тренерског мандата Владана Милојевића.
"Пантовић је талентован играч и израстао је у доброг фудбалера. Има велики потенцијал. Мислим да може и више од овога што тренутно показује. Надам се да ће у будућности бити носилац српског фудбала и репрезентације. Много играча ТСЦ-а је показало велики напредак у игри и односу. Заслуге иду тренеру Жарку Лазетићу и врло добром систему екипе ТСЦ, који држи тим дуго на окупу. Лепо нас презентују на међународној сцени, те се надам да ће доста добрих играча да изнедре у будућности", закључио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.