Izvor: RTS, 01.Mar.2024, 11:32

Лазетић пред Звезду: Покушаћемо да се наметнемо, али ако буде потребе паркираћемо аутобус

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Црвеном звездом да ће се његов тим током меча бранити ако за то буде постојала потреба, као и да ће покушати да се наметне у нападу.
Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 16.00 часова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на свом стадиону дочекују екипу Црвене звезде у утакмици 23. кола Суперлиге Србије.

"Највећа могућа утакмица коју можете у последње време да одиграте у Србији је против Црвене звезде. Једва чекамо. То је за нас велики мотив и прилика да поново играмо са њима. Очекујем добру утакмицу са наше стране, мислим да смо у добром моменту, узели смо девет бодова из три утакмице, што нам је и био цљи. Из кола у коло смо унапређивали игру и били све бољи", рекао је Лазетић и додао да зна како ће Звезда играти.
"Очекујем да, ако буде требало да се бранимо, да се бранимо сви, нас 10, ако треба и два аутобуса да паркирамо. А кад будемо нападали желећемо да се наметнемо, желећемо лопту и знаћемо шта са њом да урадимо", закључио је Лазетић.
ТСЦ се тренутно налази на трећем месту на табели са 46 бодова, док је Звезда друга са девет бодова више.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.