Izvor: RTS, 28.Feb.2024, 15:36

Обрадовић пред Ефес: Нанели има проблема са раменом

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је Ефес квалитетан ривал и додао да жели да црно-бели одиграју добар дуел против турског клуба.
Кошаркаши Партизана дочекаће у четвртак у Беграду од 20.30 екипу Ефеса у 27. колу Евролиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Играмо против тима који је са новим тренером. Имали су одличне резултате у последње време, осим тог финала Купа Турске у којем су изгубили од Фенербахчеа. Очигледно је да су играчи добили нове улоге. Човек који је главни тренер дуго је био асистент и верује играчима који су дуго ту. У односу на прву утакмицу, ростер је промењен, неки играчи су се опоравили и они играју веома добро. Њихов квалитет је свима веома добро познат", рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.
"За нас је важно да смо окупили играче у недељу, да су се репрезентативци Србије прикључили данас. Одрадили су један тренинг, то је нешто што је за нас било битно. Радили су на веома добар начин, прилично посвећени и са жељом да одиграмо добро утакмицу", додао је тренер Партизана.
Он је открио да Џејмс Нанели и Тристан Вукчевић имају проблема са повредама.
"Џејмс има проблем са раменом, то је повреда из финала Купа. Тристан није тренирао данас, пошто је осетио бол у колену. Видећемо сутра каква ће ситуација бити и да ли ће моћи да помогне екипи", рекао је Обрадовић.
Тренер Партизана је позвао навијаче да у великом броју дођу на меч са Ефесом.
"Навијачи Партизана су познати по томе да ће увек дати подршку. Морам да искористим прилику да их замолим да подрже тим и играче и да ми из те енергије, из онога што дају тиму, дођемо до добрих резултата. Овај клуб постоји и такав је какав је захваљујући њима. Сви ми остали смо пролазни, долазиће нови људи, али оно што је снага Партизана - то су ови људи. Сви смо ми заменљиви и овај клуб ће да постоји и без нас, али они су та снага, јер су најбољи навијачи на свету", закључио је Обрадовић.
Партизан се налази на 11. месту на табели Евролиге са 12 победа и 14 пораза, док је Ефес на 14. позицији са скором 11/15.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.